19:41
GAME OF THRONES SEZONA 8 USKORO

Game of Thrones serijal knjiga koje piše George R.R.Martin se zove ''Pesma leda i vatre'', pa ćemo konačno videti te dve sile kako se sukobljavaju u sezoni 7. Reklama takođe kaže ''veliki rat je stigao'', a tu je i poster sa ledom preko koga gori vatra.



Promotivni video za ovu sezonu sugeriše da je veliki rat između čovečanstva i White Walkersa, a sa Danerys Targaryen koja odlazi zapadno od Westerosa na kraju sezone 6, jasno je odakle ''vatra'' dolazi u priču.




Sedma sezona u sedmom mesecu

17.07. da budemo precinziji. Ovim je prekinuta HBO tradicija pokretanja Game of Thrones sezona na proleće, u četvrtom mesecu, ali iz dobrih razloga. Produkcija sedme sezone je bila odglana kako bi bila snimana tokom zime. Na kraju krajeva, zima dolazi.Kao sto smo vec rekli u prethodnom tekstu.








Snimanje ove krace sezone je snimana isto toliko koliko i prethodne sezone, samo sto u ovoj sezoni su epizode vise gracioznije i vrednije ...

Category: SVET SERIJA | Views: 291 | Added by: SeriesTime | Tags: game.of.thrones.2019, 17.7.2019, of, onlinesaprevodom, Thrones, seriestime, game, finall, season8, seasson | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar