15:12
ZA OVU NEDELJU PREPORUCUJEMO

1.ARROW

Arrow je nova, moderna ekranizacija čuvenog DC stripa Green Arrow i emitovaće se na kalalu CW. Stephen Ammel će glumiti glavnu ulogu, a naravno kada je reč o superherojima to su obično dve uloge, po danu Oliver Kvin - multimilioner i noću Zelena Strela - junak koji se po uzoru na Robin Huda bori protiv nepravde.

7 wins & 34 nominations

Action, Adventure, Crime, Drama, Mystery, Sci-Fi

2. SS-GB (MINI SERIJA)

Serija se bavi pitanjem šta bi bilo s Londonom da je Nemačka pobedila u Drugom svetskom ratu. Radnja se odvija u Londonu koji je pod okupacijom nacista jer je Britanija izgubila bitku. Vinston Čerčil je mrtav, kralj Džordž je zarobljenik Šucštafela a "komšije" špijuniraju komšije. U takvoj atmosferi, detektiv Daglas Arčer mora da obavlja istrage koje će ga odvesti do tajnih britanskih planova za izgradnju atomske bombe. Serija je zasnovana na istoimenoj knjizi iz 1976. godine.

Action, Drama

3. GREY'S ANATOMY

Oni su mladi, željni znanja, neumorni i radoznali. Pet diplomaca započinje stažiranje u jednoj od najpoznatijih bolnica na svetu - Seattle Grace. Njihovi privatni životi postaju podređeni pacijentima i nauci, ali i njihovom novom mentoru, dr Mirandi Bailey, koja je rešila da, po svaku cenu, od njih napravi najbolje specijaliste. Serija je dobila i spin-off, seriju Private Practice.

Category: NASA PREPORUKA | Views: 551 | Added by: wind | Tags: SS-GB, Greys Anatomy, Arrow 2012 (Season 5) | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar